Kampanjer

Polens sak är vår!

Vänsterpartiet Kalmar län driver just nu en kampanj för att stötta polska kvinnors rätt till sina kroppar.En del i kampanjen är att samla in pengar till organisationer i Polen som arbetar med sexualupplysning och kvinnors rätt till sexuell och reproduktiv hälsa.

Swisha ditt bidrag till 123 056 24 70 och märk meddelandet ”Polen”. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med. Pengarna går oavkortat till att stötta kvinnorna i Polen!

Varmt tack för ditt bidrag!

En annan del i kampanjen är att upplysa om hur situationen i Polen ser ut. Som ett led i detta anordnades ett kvinnocafe där Irena Tyszko från polska vänsterpartiet Razem berättade om situationen i Polen och hur en av Europas hårdaste abortlagar håller på att skärpas ytterligare.

Om du är prenumerant kan du läsa artikeln i


Läs mer på kampanjsidan


 

Kommentarer är avstängda.