artikel

Jobba hos Vänsterpartiet i Kalmar län

Vänsterpartiet i Kalmar län söker en administrativ sekreterare på 50 %. Tillträde 1 september 2015 eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som både har lätt att samarbeta och att arbeta självständigt utifrån politiska direktiv. Vi söker en ordningsam administratör som har förmåga att hålla många bollar i luften, gärna med erfarenhet av administrativ service i en ideell organisation. Du har stor vana att svara på frågor och hålla ordning med utvecklade system i en organisation där de flesta jobbar på frivillig basis. Du som söker ska ha god kännedom om partiets politik och organisation. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha organisationsförmåga och periodvis kunna arbeta under tidspress.

Du kommer att arbeta för distriktsorganisationen, och distriktsstyrelsen i Kalmar län. Distriktet har lokal i Kalmar. I arbetet ingår politiska, organisatoriska och administrativa uppgifter.

Du ansvarar för administrativ service till distriktsstyrelsen, verkställande utskottet m.fl. Du tar självständigt hand om och administrerar distriktets anmälningar till möten, nomineringar, val och andra inrapporteringar. En del ekonomiadministration kan också förekomma.

I arbetet ingår också att ha kontakt med partiorganisationen centralt liksom att ge allmän service och hjälp till medlemmar och partiföreningar. Du deltar också på kvällstid och helger vid en del interna och externa arrangemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer och meriter:

  • Utbildning och erfarenhet inom administration
  • Erfarenhet av administrativ service inom ideell sektor eller liknande
  • God datorvana
  • Hög servicenivå
  • Självständighet
  • Att du är eller vill bli medlem i Vänsterpartiet

För tjänsten gäller:

Arbetstiden är oreglerad med 50 % av normalarbetstid 37,5 timmar per vecka. Tarifflön utgår enligt avtal mellan Handelsanställdas förbund och KFO. Vi tillämpar provtjänstgöring under 6 månader.

Inkom med din ansökan och CV på [email protected] före 30 juni.

För ytterligare information kontakta ordförande Lars Holmberg 070-6349056.

Kopiera länk