• Hem
  • Engagera dig
sida

Engagera dig

Bli medlem 

Det går att förändra världen om man vill. Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. I Vänsterpartiet organiserar vi oss för förändring. Alla kan vara med och det krävs inga speciella kunskaper. Det enda du behöver är en vilja att förändra samhället i socialistisk och feministisk riktning!

Medlemmarna är vår viktigaste resurs. Att bli medlem innebär att du får ta del av en mängd små förmåner, men framför allt att du ta ställning, gör något aktiv och blir del av en större gemenskap.

Som medlem får du möjlighet att vara med göra skillnad, direkt påverka Vänsterpartiets politik, inbjudningar till föreläsningar och seminarier. Dessutom får du Vänsterpartiets medlemstidning Rött.

I Vänsterpartiet organiserar vi oss i partiföreningar som är uppdelade i vilken kommun i länet du bor. När man går med i Vänsterpartiet får man information om medlemsmöten och andra aktiviteter i partiföreningen och distriktet. Titta gärna under partiföreningar så får du veta kontaktuppgifter och eventuell lokal hem- och Facebooksida.


Ge en gåva

Genom att stödja Vänsterpartiet ekonomiskt hjälper du till i kampen för medmänsklighet och solidaritet.

Om du och många andra skänker en liten slant till Vänsterpartiet varje månad eller någon gång ibland när du har möjlighet blir det i slutändan mycket pengar. Om en tiondel av medlemmarna skänker 100 kronor i månaden blir det till exempel över en miljon om året till partiet. Pengarna används till valrörelser.

 


Läs mer

Om du är intresserad men ännu inte beredd att bli medlem, gå gärna in och läs mer om Vänsterpartiet och vår politik på den centrala hemsidan.


Kontakta oss

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.

 


 

Kopiera länk