Kalendarium

Kalendarium


Välkommen till Vänsterpartiet Kalmar läns kalendarium. Här publicerar vi händelser runt om i distriktet. Har din partiförening en händelse som är värd att nämnas i kalendariet? Skicka gärna in större händelser i din partiförening till [email protected]


Maj

1 Maj

Image may contain: 3 people, people smiling, outdoor

Fotograf Tomas Jonsson

I år har vi chansen att gemensamt skapa århundradets 1 maj som en rejäl avspark inför valrörelsen!

Det är vår tur nu. Det är bara tillsammans vi på allvar kan utmana den ekonomiska eliten.

Tillsammans kan vi bygga ett samhälle för alla och inte bara för de rika. På 1 maj går vi man ur huse för att visa hur många vi är som tror på ett jämlikt samhälle!

Vi ses på vår dag, vi ses på 1 maj!

 

 

 

På följande orter i Kalmar län kan du fira första maj med Vänsterpartiet:

Kalmar: Samling på Stortorget kl 13. Avmarsch till Stadsparken kl 13.30. I Stadsparken blir det tal av bland annat Karin Rågsjö, vårdpolitisk talesperson, och LSS-aktivisten Nora Eklöv. Adèe står för underhållningen.

Nybro: Samling vid Gula grillen i Kungshall kl 11. Där blir det korvgrillning innan det kl 12.15 blir gemensam avfärd till Kalmar för att delta i firandet där.

Oskarshamn: LO-Facken Oskarshamn, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, ABF och SSU. Samling vid Mäster Palms plats kl 13. Avmarsch till Stadsparken 13.30 där det blir tal av bland annat Vänsterpartiets Lena Granath.

Hultsfred: Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Kommunal och LO. Samling vid Valhall kl 10.30. Avmarsch till Järnvägsparken kl 11 där Vänsterpartiet bland annat delar ut kulturpriset.

Vimmerby: Firandet börjar i Gästgivarehagen kl 11. Där blir det tal av lokala företrädare. Linn Olsen underhåller. V bjuder på kaffe och korv.

 

 

Klicka på knappen och anmäl ditt intresse på vårt Facebook-evenemang.

[https://www.facebook.com/events/570536833307567/]