Kalendarium

Kalendarium


Välkommen till Vänsterpartiet Kalmar läns kalendarium. Här publicerar vi händelser runt om i distriktet. Har din partiförening en händelse som är värd att nämnas i kalendariet? Skicka gärna in större händelser i din partiförening till [email protected]


April

8 april

Vänsterpartiet kraftsamlar ordentligt för att gå framåt i valet 9 september i år. Under april arrangeras därför en utbildningsturné med Grayson Lookner som arbetade i Bernie Sanders presidentvalskampanj. Den 8 april landar turnén i Kalmar.

Grayson arbetade som delstatsorganisatör i fem delstater under Sanders primärvalskampanj 2016. Inför det brittiska valet 2017 utbildade Grayson aktivister för Labour och Momentum.

Nu tar vi konceptet till Sverige och breddar samarbetet mellan den europeiska och amerikanska vänstern. Utbildningen riktar sig till dig som vill delta i Vänsterpartiets valkampanj 2018 och är baserad på den utbildning som genomfördes i Storbritannien 2017.

I utbildningen får du i första hand lära dig hur du på ett effektivt sätt kan möta och övertyga väljare på stan, vid dörrknackning eller i telefon. På ett roligt och inspirerande vis blir du tryggare i rollen som ambassadör för Vänsterpartiets budskap om jämlikhet.

Utbildningen är gratis. 

➤ DATUM: söndag 8 april
➤ PLATS: Kalmar (info om lokal kommer när det är spikat)
➤ TID: kl. 13:30-15:30

Klicka på knappen och anmäl ditt intresse på vårt Facebook-evenemang.

Facebook