Mer Rött

Första numret av MER RÖTT ute nu!


Läs Mer Rött!

Läs första numret av nyhetsbladet nedan eller ladda hem den i pdf här. Om du är medlem i Vänsterpartiet och tillhör distriktet Kalmar län får du den i dagarna i din brevlåda. Om du inte fått nyhetsbladet i början av nästa vecka så är du välkommen att ta kontakt med redaktör Per Gawelund.


Vill du vara med och skapa MER RÖTT?

Känner du dig sugen på att vara med och skapa nästa nummer av Mer Rött? Man behöver inte ha några förkunskaper utan intresse och vilja räcker långt. Alla medlemmar i hela länet är välkomna att bidra med alla former av engagemang!

·   Vill du skriva artiklar, krönikor eller kanske bidra med en dikt?

·   Är du en bokmal som vill dela med dig av dina upplevelser i en bokrecension?

·   Gillar du att fotografera?

·   Kanske har du träffat en intressant person som bara måste bli intervjuad?

·   Eller har du något annat förslag eller någon idé du vill förverkliga?

Hör av dig – tillsammans skapar vi Mer Rött!

Kontakt

Per Gawelund, redaktör för Mer Rött 
Mobil: 073-932 48 75
E-post: [email protected]

 

Partiföreningar och enskilda medlemmar är välkomna att kontakta Per vid frågor eller önskemål om att beställa nyhetsbladet Mer Rött.

Om Mer Rött

Nyhetsbladet Mer Rött ges ut fyra gånger per år och skickas till alla medlemmar i Kalmar län, både i papper per post och elektroniskt till de som har en angiven e-postadress. Nyhetsbladets redaktör är Per Gawelund. Ansvarig utgivare är Irene Fleetwood, distriktsordförande. Utgivare är Vänsterpartiet Kalmar län.

Kommentarer är avstängda.